Bindweefsel massage kuur  gezicht  270 min (6x 45 min)            €450,00             

Voor optimaal resultaat zijn meerdere bindweefselmassages nodig. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. Je huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Aan de hand van de gezamenlijk opgezette doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie wordt de behandelfrequentie vastgesteld – meestal zes  tot tien behandelingen. Een kuur bestaat uit een keer per week bindweefselmassage gedurende twee weken, met daarna een rustpauze van twee weken. Vervolgens weer twee weken en zo blijven we het herhalen tot het gewenste resultaat. Wanneer nodig kunnen we de bindweefselmassage kuur uitbreiden naar tien behandelingen.

Skin Detox  90 min ( 2x 45 min)              €225,00

Gebruikt u nog geen natuurlijke schone producten wilt u graag starten met schone producten zonder parabenen, paraffine, vaseline of minerale olieen ect. Start dan met de Skin Detox treatment. Deze behandeling heeft maar liefst 2 facials, een 14 daagse kuur en voor 1 maand producten om thuis de huid helemaal te detoxen en daarna zijn alle gifstoffen van je huidige make-up uit je lichaam verwijderd.

N. peel kuur                    135 min (3x 45 min)      €265,00

Een peeling met fruitzuren die de poriën verfijnt, onregelmatigheden en pigmentvlekjes vervaagt en de huidstructuur verbetert. Deze kuur bevat 3 behandelingen met 4-6 weken tussen pozen.