Seven Chakra treatment 50 min   €89,00

Een behandeling die de balans zoekt tussen alle zeven energetische punten in uw lichaam.  De ervaring omvat een massage en het gieten van olie op het derde oog terwijl kristallen op de Chakra-punten worden geplaatst en energie wordt vrijgegeven. Deze behandeling laat je hele lichaam ontspannen en geeft een boost aan energie voor de komende dagen.

Ayurveda 80  min                             €135,00

Ayurvedische massage is een traditionele Indian massage. Het brengt het hele lichaam in balans. Lichaam en geest worden dichter bij elkaar gebracht en het zelf herstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.                   

A Celebration for Two  50 min                  €165,00  

Maak het beste van jullie tijd samen met een overheerlijke massage in onze duo room. Heerlijk samen even ontspannen met ze tweeën, met een heerlijke massage van 50 min naar keuze.

The Aroma Therapie 50 min €90,00

Deze aromatische behandeling is helemaal wat jij zoekt, kies zelf de geur die bij je past en daarna hoef je alleen nog maar te ontspannen en de balans vind je zo weer terug.

Hot stone massage   50 min €95,00    80 min €135,00

Heerlijke ontspannende lichaamsmassage, waarbij er gebruikt wordt gemaakt van hete lavastenen. Door de warmte van de stenen gaat de bloedsomloop omhoog en ontspannen de spieren zich door heel je lichaam.

Bamboo massage 50 min €95,00         80 min €135,00

Een intensieve massage met warme olie en bamboe stokken. Door middel van de bamboe stokken kunnen we dieper in het spierweefsel komen wat ervoor zorgt dat spanningen en spierknopen verminderen. Ook zorgt dit voor een betere bloeddoorstroming. Aanrader voor mensen die van een stevige massage houden. .

Classic Swedish              50 min €89,00   80 min €115,00

Een klassieke massage techniek met een zachte druk dat stimuleert de bloedsomloop en laat je heerlijk ontspannen.

Combined                        50 min €89,00   80 min €115,00

Een klassieke massage techniek met een medium druk dat stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijnlijke spieren. Deze massage gaat dieper dan een Classic Swedish.

Deep Tissue                    50 min €89,00   80 min €115,00

Een klassieke massage techniek met een stevige  druk dat stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijnlijke spieren deze massage gaat dieper dan een Combined Een klassieke massage techniek met een stevige druk dat stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijnlijke spieren. Deze massage gaat dieper dan een Combined. Een klassieke massage techniek met een stevige  druk dat stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijnlijke spieren deze massage gaat dieper dan een Combined

Mother to be    25 min €45,00   50 min  €89,00

Zwanger zijn is een mooie tijd, maar er wordt wel veel gevraagd van je lichaam. Heb jij in die periode last van rugpijn, nekpijn, hou je vocht vast en slaap je minder goed? Neem dan even tijd voor jezelf en je kindje met deze rustige en zachte lichaamsmassage. Je kan kiezen tussen een volledige lichaamsbehandeling van 50 minuten of een deelbehandeling van 25 minuten.

Anti cellulitis                    50 min €95,00

Deze behandeling is helemaal samen gesteld om op een natuurlijke manier iets te doen tegen cellulitis en vermoeide benen, deze speciale detox massage met ijs werkt op de bloedsomloop en boostend op het immuunsysteem . Dit samen met een zeewier en alge pakking werkt dit ontgiftend en verstervend door op de huid.

Bindweefsel/ cupping massage lichaam  30 min €48,00          50 min €95,00

Bindweefselmassage voor het lichaam werkt in de diepere lagen van de huid om daar het weefsel te stimuleren om vervolgens de onderhuidse verklevingen los te maken. Daarnaast helpt cupping bij het losmaken van de onderhuidse verklevingen zodat deze met de manuele bindweefselmassage beter weggemasseerd kunnen worden.

Hammam Absolution                        50 min €125,00            

Geniet van een heerlijke body scrub voor de ontspannende schuim massage. Deze behandeling laat u huid weer zijde zacht voelen en helpt spier spanning te verminderen.